Monday, February 8, 2010

Technology!!






Testing2!! 1,2,3,2,1.. ha.. ok2.. Selamat Datang Ke Chaon Zone.. Semoga Hari nie merupakan permulaan yang baek kepada korang semua.. Pe nak buat airini eh?? korang ade xtivity menarik x hari nie?? kalo xde bagus.. sebab gua perlukan jasa baek korang.. Nak buat ape lak chaon nie.. haih.. nak tau dengan lebih lanjut?? Pakat mai sini maeh.. hahha.. sekurang2nya kita boleh bertukar2 pendapat kan? Jadi amat bermakna sekali jika korang dapat menyumbangkan idea2 korang..


Sebenarnya macam nie.. gua tulis entri kali nie nak minta pendapat dari korang pasal Technology.. xkisah la pasal ape pun janji searus dengan era pembangunan.. boleh je kalo korang nak cakap pasal telekomunikasi, keperluan harian, internet, kenderaan, tv, mesin basuh, meja n ape2 je yang berkaitan..

samada barang tersebut untuk diupgrade ke.. new product yang belom ada orang develope ke.. xkesah la.. janji idea tue bernas.. Gua amat memerlukan jasa baik dari korang semua untuk memberi pendapat.. xperlu bagi detail pun xpe.. just idea je..

Sekian..


10 comments:

Armyrule said...

xtau ar nak bg idea apa...emm, memikior jap noh...emm, blackout...hahaha...sory ar chaon...blur2

daud said...

aku ade idea. ape kate kalo technology 2 korang buat pasal handset. maksud aku charger henset 2 ade di hanset 2 sendiri. kan lebih mudah 2.

Chaon Cornerz said...

Miro: Pk2.. kan korang nak kena buat projek nanti..

Daud: bijak la daud. tapi mane link ko? haih.. kalo pakai charger nak kena bawak kesana sini plak kan.. bijak2..

lagi.. siapa ada idea bernas.. sila sumbangkan..

zulhilmi bdk blur said...

apa itu teknologi kn..
hmmm..
xpandai sgt la..
sori..
hihi

Chaon Cornerz said...

hahha.. xpe.. bleh cuba lagi next time..

Anonymous said...

saluran paip rumah aku slalu tersumbat. ni xpayah teknologi pun xpe. just hidupkan pam untuk sedut benda yang buat tersangkut 2. buat minggu2 or bulan2 je.. kan??

FyZa said...

teknologi?? adeh..ssngguhnya sy krng mahir utk m'beri pendapat b'kaitan teknologi nie..huhu ^^,

Chaon Cornerz said...

paip tersumbat? owh.. menarik jugak.. skrang nie pun ade yang dah buat dah.. bagus idea 2..

xpe FyZa.. cuba lagi..

Misteri said...

oh idea.. ha long. nak nak reka pa nie? sat2 nak pikiaq. kalo hg tera ang buat keta elektrik. ada bran?

Shahril @ eddy_duyung said...

Salam...kwn suke surf kat DIY water hydro..sebab kat kampung bini kawan nie sumber tenaga lektrik nye sgt lah mahal,dulu kerajaan ade sponsor solar plate siap ngan eksosori...bateri lah tu..skang dah upgrade pakai generator hybrid..yakni bateri dikuasakan oleh solar jugak dgn backup generator milik TNB,tp rate dia x sama lah mcm kat tanah besar..ade mahal sikit..sikit je..so kwn terbace pasal wat hydro letrik sdr yg blh support umah sdr..janji dekat ngan punca air..x yah laju pun air tu pon boleh buat..tp kwn blm berkesempatan buat lagi benda ni...masih dlm kajian kwn sdr lg...contoh mcm kat sini

http://ecoble.com/2009/09/10/alternative-power-hydroelectric-potential//

Search