Tuesday, May 22, 2012

Ida Manan Enterprise : Pembekal Pelamin



Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. Pertamanya, Ida Manan Enterprise adalah pembuat dan pembekal peralatan perkahwinan seperti Pelamin, Stage, Backdrop, Candle Stand, Flower Stand, Kerusi Pengantin, Kerawang, Rose (Getah Eva)dan berbagai lg keperluan majlis perkahwinan. 

Lokasi
  • Show Room
Eezi Wedding JR,
No 1, Jln Sri Nanding,
Tmn Sri Nanding,
43100 Hulu Langat,
Selangor Darul Ehsan.
(Belakang Stesen Petronas)

  • Kilang
No 353, Sungai Bakau,
14320 Nibong Tebal,
Seberang Prai Selatan,
Pulau Pinang.





Ida Manan Enterprise juga sedia menerima tempahan mengikut idea dan kehendak pelanggan.  Jika anda ingin membuat tempahan pelamin atau ingin mendapatkan sebutharga berkenaan dengan barang pelamin. Sila Hubungi wakil dari Ida Manan Enterprise:

  • Ida 012-3584598 (ida_manan75@yahoo.com) fb Idamanan
  • Jie 012-2456928 (jie_arqf@yahoo.com) fb Jie Abdul Razak
  • Mona 012-20699105

8 comments:

Mario said...

apsal chaon takde no tipon... ? vote for no tepon chaon...ekeke

aku iklankan jugak dalam blog aku...ko nak tak?

Chaon Cornerz said...

Mario..!! hahha.. Ok je kalo ko nak iklankan.. aku tak pakai tepon la.. hahha..

kech hidayah said...

saya nak tempah pelamin yang saya suka tu! yang tu la! yang tu! nakkkkkk!! nape chaon tu kedekut?? nakkkkkk jugak!! saya vote for no tepon chaon! eh?tak boleh!! nnt chaon menggatai!!

Chaon Cornerz said...

Email je pun boleh.. No tepon kol lerrr mane yang ada.. hahha.. yang tu yang tu ketok kepala satgi..

kech hidayah said...

meh sini nak ketok kepala chaon! enchek chaon, tumpang tanya...ada ke facebook ke link gambar contoh2 pelamin?saya berminat la nak usha...ada ke?ade?kau hadoo??

Cik Effie said...

Hamboihhhhhh..

Chaon Cornerz said...

Kech Hidayah: Amboi.. Garang nya.. Kalau nak tengok contoh pelamin boleh search kat fb email (ida_manan75@yahoo.com dan jie_arqf@yahoo.com). Lepas tu selak2 page tu.

Chaon Cornerz said...

Cik Effie: hah? hang nak kawin kan? Nanti ajak yus mai tengok kat showroom. hahha..

Search

Loading...