Saturday, May 1, 2010

Jom Exchange Link!!



Selamat petang semua.. Selamat datang ke Cha'on Zone.. Arini Enche Cha'on ingan update.. hapdare hape? heh.. dah jelas kat tajuk entri kali nie.. just pendek je la.. pendek je la.. xde cerita pun.. Nak tau kisah disebalik exchange link nie Kepada sesiapa yang berminat.. korang boleh tinggal link kat komen bawah nie.. disini disenaraikan beberapa syarat untuk menjadi follower blog nie..




Jom Exchange Link



Antara Syarat2 untuk Exchange link nie adalah seperti berikut:


1- Saudara/saudari mestilah menjadi follower blog nie.. kalo dah follow sila nyatakan.. kalau belom follow cepat2 lah ye.. hahha..

2- Pilih antara Ads yang korang prefer.. sama ada nuff atau innity ataupun lain2..

3- Name Untuk link korang pun perlu diletakkan.. Kalau taknak xpe.. Auto je ok..

4- Yang terakhir skali.. korang mesti lah link balik blog nie.. kalau boleh bagitau kat mane link tue diletak.. senang untuk tujuan semakkan.. hehhe..


Simple je kan? So ape yang korang tunggu lagi.. tak payah bayar pun... hahha.. Link saudara/saudari akan dilinkkan secepat mungkin..


Bagi saudara/saudari jejaka kacak/gadis ayu yang prefer innity, link korang akan dimasukkan kedalam Senarai Orang2 kaya innity dan bagi yang prefer nuffnang, korang akan dimasukkan kedalam link Orang2 kaya nuff.. kalo korang nak tgk boleh tengok kat sidebar kiri.. bagi yang preferlain2 ads ataupun tidak memiliki ads.. link korang akan dimasukkan kedalam blog terhangat.. mudah kan? so jadilah salah sorang antara orang2 kaya Enche Cha'on

Tujuan Enche Cha'on buat macam nie adalah bagi memudahkan lagi Enche Cha'on untuk masuk ke blog2 korang.. xpun kalo korang2 nak blogwalking ke boleh je kalau nak tengok link kat sini.. dialu-alukan.. Mane yang dah letak link Enche Cha'on tapi lupe nak link balik minta maaf banyak2..

Sekian Sahaja untuk exchange link pada kali nie.. Terima Kasih



80 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

thanks kasik info ni....

i n n z c h u b b y said...

1. Dah foloow blog ni.

2. Ads -> Nuff.

3. http://innzchubby.blogspot.com/

4. Inn dah link blog cha'on kat blog inn. Inn letak under "I read their blog too"

Chaon Cornerz said...

Ok.. dah masukkan..

Ery Farieha said...

alaaa
xyah la eh
aku da ade dlm list ko
miahahaha =P

si[jari] telunjuk said...

1.dh follow
2.nuffnang
3.http://tari-jemari88.blogspot.com
4.letak ur link di belah kanan,
under "penari zapin"..hehe

WaLk said...

br je follow..Nanged..;)

Chaon Cornerz said...

Ery Farieha:
List tue betol ke link ko? hahha.. cek balik. lalala..

si[jari] telunjuk:
Welcome to the club orang2 kaya nuffnang..

petisuara said...

1.da lme da follow tau
2.nuff
3. http://petisuaraku.blogspot.com/
4.ktrg tgh linkan ni..*wink

NiNa' said...

Baru perasan.. sebelum ni x penah pun follow blog ni.. tp da link kan.. hehehhee..
okey2.. da follow da.~

Chaon Cornerz said...

petisuara:
dah link lame dah jugak.. hehhe

NiNa:
Owh.. baru nak follow eh..

.::WaNiE::. said...

1- Follower - dah lama dah.

2- Ads - nuff

3- suka hati asal ko tak letak bedah.

4- Link balik blog ko -
http://shazwanishamsuddin.blogspot.com, sorry takdek kat main blog sbb aku alih sana so blog aku xberat sgt. cuma skrg aku nak letak banner blog tu kat main blog xreti buat dan xreti link ko nak volunteer buatkan?? hehehe

Chaon Cornerz said...

.::WaNiE::.:
owh.. buat banner? sungguh tidak berbakat.. hahha..

Hasrol Nizam said...

1- dah follow. baru jek kot, sebulan lebih..

2- Ads->>nuff..

3- Serol-nizam
http://serol-nizam.blogspot.com

4- Under My blog list, dah link dah. yezza...

eLL said...

1.dh follow
2.nuffnang
3.http://ell-pmc.blogspot.com/
4.letak ur link di belah kanan,
"rakan jenayah ell....."

eLL said...

.dh follow
2.nuffnang
3.http://ell-pmc.blogspot.com/
4.letak ur link di belah kanan,
kat "rakan jenayah eLL....."

Chaon Cornerz said...

Dah siap sampai kat eLL.. yesh!!

p3perak said...

nak jOin..

dah follow lama..

ads > nuff

http://p3perak.blogspot.com
[perhentian bus>>hOhoOo~]

dah lama link kan blog chaon.. cek la..

tq, chaon..

NichKhun said...

follow da.. link da..

http://akuperasanbaek.blogspot.com/

link taw chaon.. tq..

nuff.. haha!

Hati Ku Puas Bersama Mereka..

Chaon Cornerz said...

WElcome To The Club Orang2 kaya Nuffnang..

Razis said...

dh follow

ads..nuff jer

www.razis.co.cc

link blog kat sini http://www.razis.co.cc/p/kawan-kawan.html ..no16.

rutikeben said...

on aku nak jgak..

tp tak tau camne..huhuh

Chaon Cornerz said...

rutikeben:
xpe ben.. aku letak link ko kat orang2 kaya nuff.. hahha.. ko prefer mane?

padin said...

1 dah folo blog ni

2. ads nuffnang

3. http://padinno.blogspot.com

4. link anda kat favourite link, sidebar kanan

aiin said...

huhu .. sme la nan i. i na wt cmne? ta fhm na dmand lect tu.bkn i sowg je ta wt.mbr2 len ada yg lgsung ta start lg.huhu . . . (sory chatbox ta leh gna cz dh lbih limit so i post kt sini erk.hihi . .)potato utk youu

Chaon Cornerz said...

padin:
dah settle.. Selamat jadi geng2 orang kaya nuff ok..

aiin:
TQ aiin.. xpe.. pelan2 kayuh ok.. rajin2 la g tanye lectrr.. :)

Ryn(^,^)Nas said...

1.udah sekian lame da follow
mrchaon ne...

2.Nuffnang

3.http://ryryns.blogspot.com

4:link anda ye mrchaon...da
letak kat 'myprenn...'

uncle said...

adakah uncle dipinggirkan disini? huhuhuuu nak bersedih di hujung pantai hahahahha

nama: uncle

http://www.unclepunyablog.com/

Chaon Cornerz said...

Ryn(^,^)Nas:
Dah link kan..

Uncle:
tak sisihkan uncle la.. hehhe.. aritu dah linkkan kat Orang2 Kaya Innity.. dah link kat orang2 kaya nuffnang..

irahehe said...

ira da follow..hehe~
suke nuffnang
nak letak link 2 2 blog ira bley?
hehe..
http://gadisegoitumemangaku.blogspot.com/
http://sangatsukemakan.blogspot.com/

ira da letak da link blog cha'on kt bloglist ira..

btw,thnz..

.::WaNiE::. said...

oittttttt

bdk_SkemA said...

dh follow dh..

ads - Nuff

http://thebudakskema.blogspot.com

letak kt BLOG LIST

Chaon Cornerz said...

irahehe:
boleh je nak letak 2-2 pun.. xkesah.. hehhe..

.::WaNiE::.:
mimpi disiang hari ke? hahha..

bdk_SkemA:
TQ2.. dah link balik dah..

hans said...

owh cam tu
wah,cantiklah banner tu
buat dkt aku satu
kekekeke

fiez^^fiezryn^^fiza said...

1. i follw u
2. Ads Nuff
3. http://fiezfiezryn.blogspot.com/
4. Link kanan " gelong bersama"

Tq....

:: T.O.H.A. :: said...

1. Followed.

2. Ads -> Nuffy.

3. http://www.toha.co.cc/

4. http://www.toha.co.cc/2010/01/bloggerlist-backlinks.html

Muhammad Adam Rayyan said...

1. folo musti folooo

2. saya tak layak innity so nuff je dulu.

3.http://mynameisadamrayyan.blogspot.com

4. link sudah di blog list seblah kanan blog adam yer. silakan mengecheck..

Amalina Omar said...

1. dah follow lama dah.. hehe
2. ads: nuff
3. http://shupperdupper.blogspot.com
4. dah link dah blog ni dalam blogger lain..

KoBeNg8 said...

1. Dah foloow blog ni.

2. Ads -> Advertlets

3. http://mat-kecoh.blogspot.com/

4. Link blog saya listkan bawah Geng MaT Kecoh.

KoBeNg8 said...

1. Followed.

2. Ads -> Advertlets

3. http://mat-kecoh.blogspot.com/

4. link nie http://mrchaon.blogspot.com/ di listkan under GenG MaT KeCoH

shameel Iskandar said...

dah lama dah follow dan dah lama dh lama dah link kat blog saya.

http://www.bicaradariaku.blogspot.com/

Ery Farieha said...

penuh

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

gua singgah sini

Enchaoz said...

chaon, da letak link chaon kat atr org2 yg bg award kat ecah.. kire exchange dah tu kan? :P
http://cikecah.blogspot.com

eikasyaza said...

ologradah follow

ads - nuffnang

eikasyaza85.blogspot.com

da link pon sebelah kanan

Chaon Cornerz said...

Thanks semua.. untuk setakat nie.. link semua dah masukkan.. Welcome to the club.. hahha..

chacha said...

1. dah ikut ini belog...
2. nuff
3. http://safinaituaku.blogspot.com
4. da link jugee... kt sidebar kanan. 'mangsa skodeng'

Chaon Cornerz said...

chacha:
Cha'on dah link chacha.. hehhe..

♥[tahirah]♥ said...

1. da follow
2. nuffnang
3. [perL] "http://perlcafe.blogspot.com
4.da link kat belah kanan blog.

Ringgo said...

follow lame dah
cik nuff
tgk kat http://akuringgo.blogspot.com di nuffiez communityz
@
http://ringgojourney.blogspot.com d Journey Sahabat

blogermanz said...

Huhu..Nak join lah juga
Dah Link kamoo...
-Sahabat $yiling-

1) dah follow blog nie

2) Nuff

blogermanz
3)http://www.blogermanz.blogspot.com


menanti balasan Surat cinta kamoo.. hehe..

blogermanz said...

Huhu..Nak join lah juga
Dah Link kamoo...
-Sahabat $yiling-

1) dah follow blog nie

2) Nuff

blogermanz
3)http://www.blogermanz.blogspot.com


menanti balasan Surat cinta kamoo.. hehe..

Chaon Cornerz said...

Welcome To The Club Orang-orang kaya.. Semua telah dilink.. Terima kasih..

Anak Jambi said...

nice blog,,,,

mystory said...

1. Dah foloow blog ni.

2. Ads -> Nuff.

3. http://storyhatie.blogspot.com

4. dah link kan dah kat my blog list k

faz_e said...

1. dah follow

2. Ads - xdek

3. http://thefazfuzzylyn.blogspot.com

4. dah link blog cha'on kat belah kanan 'wow'

*follow n link gak ek!

Chaon Cornerz said...

Anak Jambi:
TQ.. jangan lupe lepak2 salalu.. hahha

mystory:
dah link kan blog..

faz_e:
dah linkkan..

##Selamat Datang Ke Dunia Oren Semua##

husnazainal said...

1.followed
2.nuff&advert
3http://www.nurulhusnazainal.blogspot.com/
http://mrszulamri2be.blogspot.com/

tamak x?hehe
4.my blog list. *linked*

si[jari] telunjuk said...

knp orang2?
bukankah org2 itu merupakan sejenis makhluk yg berwajah hensem di tepi bendang ...

ieQa sWetLuv said...

x kisah pun nak follow awk.. cuma tang link ni ika susah sikit sbb ika suke link dgn org yang suke keep in touch ngan ika n nk jd kwn ika.. jadi x kisahla awk nk follow ika atau x.. selamat berkenalan di dunia blog ya ngee~ =)

ney said...

nak gak2~

i da follow u,sejak dahulu kala~

ads-nuffnang

url: http://neythehummingbird.blogspot.com

ur link kat tempat ku selalu merayau~

Chaon Cornerz said...

Thanks kepada yang sudi hadir.. Rajin2 singgah la slalu..

iera said...

ads: nuff.
iera dh follow. http://ierazieyra.blogspot.com

Link cha'on kat bhg
inta2 cket.

p3perak said...

pakcik chaon, npe plak perhentian bus?? hOooHoo~

Chaon Cornerz said...

iera:
dah link dah.. welcome to Orang2 kaya Nuffnang Club.. hahha..

p3perak:
hahha.. aritue soh letak perhentian bus..

ain awang said...

chaon..da ltak link chaon kt column my blog list ain..
add ain kt org kaya nuff au..hikk..even xkaya pon..haha..

http://ainawang.blogspot.com

mimi said...

uik ner link akak...
dh follow lama tau tau tau tau...
wah2......mentang2 la mak mak mak
cha on tak masukkan ....hei...nak kene jentik ...rambut yg panjang tu meh mimi potong

Chaon Cornerz said...

ain awang:

ain.. dah link ain kat orang2 kaye nuff.. dah check akaun nuff belom? hahha..

mimi:

hahha.. xmau potong.. xmau.. ok2.. dah masukkan dalam geng orang2 kaya innity.. abang ijau akak yang pasti memberi hasil lumayan.. jangan lupe banje ok.. hahha..

Nur Hidayah Yahya said...

Chaon3..aku sudey...

1. follow blog ni

2. Ads -> Nuffnag

3. http://nurhidayahyahya.blogspot.com/

4. Blog Chaon pon bakal aku link kat blog aku seminit lepas aku post komen ni..

Chaon Cornerz said...

Nur Hidayah Yahya:

Ok2.. dah link kan.. Selamat Datang ke geng Orang2 kaya nuffnang.. hehhe.. Rajin2 singgah slalu..


## Welcome To Cha'on Zone Semua ##

M a W a D D a H said...

hi cha'on...ade step-step die rupenye..hehehe

1. ok, dah follow blog ni

2. saya org kaya nuffnang..wahaha...hope la kan...

3. http://mwdah.blogspot.com

4. dah link dah blog cha'on sebelum comment kat sini...hehe

ok done... :)

Chaon Cornerz said...

M a W a D D a H:

mesti la.. hehhe.. senang sket nak jalan2.. TQ link..

kayown said...

1) Sakura dah folow
2)add nuffnang
3)http://blossom-sakura.blogspot.com/
4)link chaon dkt geng blogger sakura

k thanks :)

suka_haha said...

nama: matdin
link: http://sukahaha.blogspot.com

tgk kat my bloglist

dah follow jge hehe.. jgn lpe follow blk ek

Chaon Cornerz said...

TQ semua.. dah siap link sampai sini... kalo ade yang tertinggal tue bagitau la.. mane nak tau kot2 termissed ke.. sape2 lagi nak link boleh je.. sekian..

MR Bang Miji said...

miji
http://mijikemamang.blogspot.com

already follow u..

Infolayan said...

Done
1. follow blog ni
2. saya nak jadi org kaya nuff
3. http://infolayan.blogspot.com
4. dah add link dah blog belah kanan under blog exchange

Jemput singgah slalu yer :)

zures said...

1.follow
2.nuffnang
3. htto://diarysijantunghati.blogspot.com
4.dah link

Chaon Cornerz said...

Selamat Datang ke Cha'on Zone semua.. Dah link dah semua yang nak xchange link kat sini.. TQ

BaBy said...

chaon..
cute nye mn??
sibuk je..

1. follow
2. nuff
3. cute baby
4. my blog list kalu xnmpk xtau nk kata pe.. :P

LyanaSyaZam said...

salam..cha on akak x faham..la tp akak dah jd folower ko lama dah...akak dah add link ko kat blog akak dah..ads yg akak pilih semestinyer nuff..lagi apa ha...

Search