Monday, April 26, 2010

Las-Ketchup..!! Jangan Lupe Semua..!!


Las-Ketchup..!! Jangan Lupe Semua..!!


Selamat Petang.. Selamat Datang ke Cha'on Zone.. Petang-petang dengan hujan yang lebat serta kilat-kilat lagi.. buat hilang mood betol nak tdo.. Kang jadi pape kan susah.. patut la selsema.. rupa-rupanya ada jugak tanda-tanda nak ujan nie.. hahha.. Menggelabah je.. rosak mood untuk hari nie.. heh..!! dalam tak sedar dah lame tak hapdate blog nie rupanya..!! heh.. mengapakah..??

Bukan malas nak update tapi tengah mencari-cari idea yang jarang2 nak keluar plak sekarang nie.. sadis betol la.. boleh plak nak maen nyorok-nyorok.. hahha.. banyak sangat benda yang nak kene fikir sekarang nie.. Enche Cha'on nie susah sket nak buat entri yang berkaitan dengan tagged yang kawan-kawan bagi tue.. tapi tunggu la nanti.. Insya-Allah kalo sempat korang boleh la tengok o.k..

Rini nak update pasal lagu.. Video Clip yang menjadi kegilaan orang ramai suatu masa dulu.. Dah lame kot tak layan lagu nie.. JOm ar pekena gelek-gelek las-ketchup nie.. layan..

"The Kechup Song"



hohho.. amacam..? mengancam..? layan je.. hahha.. Nak tau dengan lebih lanjut pasal Group nie korang boleh terjah link nie.. kat situ bannyak la cite pasal Las Ketchup punye latar belakang.. Mesti ramai yang tak kenal name kan..? dah tue layan je lagu dorang..? kan2.. Ok la.. sampai sini dulu entri update Enche Cha'on pada kali nie.. Semoga hari nie lebih baek dari semalam untuk kengkawan Enche Cha'on semua..

Sumbangan Gambar oleh Enche Google..


Sekian

17 comments:

Ery Farieha said...

haha
lagu ni
hot time bile ekk?

Chaon Cornerz said...

Entah la.. aku pun tak ingat.. tapi dalam taun 2000 keatas la.. hahha..

shilang00 said...

femes gile lagu ni pada zaman dahulu kala

mimi said...

isay ley he..ley hey...wakaka

wah wah cha on.....mane r lagu rock kapak kak mimi ...tak buat dlm post pun...jiwang la ..ekekekekeeeeeee...jgn mare tau gurau je..nie...

Chaon Cornerz said...

shilang00:

Tau takpe.. ramai lak tue yang ikot nari dengan gaye tue.. hakhak..

Chaon Cornerz said...

mimi:

rock kapak nanti la dlu.. hahha.. layan je golek2 las ketcup petang2 nie.. ilang sket mengantuk.. ngeh2~

BaBy said...

jom kita bergolek..
smbil guling2 mcm tenggiling..
hehhehe.. :)

si[jari] telunjuk said...

ase lehe..ahh..lehe..lehe..
((tetibe tak ingat lirik))

femes masa kite2 sekolah menengah dulu kan..memule femes,pehtu ade org kate,lirik lagu tuh tak elok...trus tak layan lagu tuh da..tapi jiran sebelah duk pasang lagu tuh kuat2,so,layan je la....

ops,cik kiah ter-membebel la plak...
sekian~xxx

Chaon Cornerz said...

BaBy:

hahha.. bergulek2..? kalo tepi laut boleh la.. ni kalo kat simen mau sakit satu badan.. hahha..

tricksrex said...

ish aku xlupe..
mgu lpas aku karok lagu ni beb
wakakakakakak

Chaon Cornerz said...

si[jari] telunjuk:

ala... takpe.. bukan paham pun.. hahha.. layan je.. mesti jiran2 tue pun ikot joget skali.. tak pun cik kiah nie pun terikot2..? hahha..

M a W a D D a H said...

baru ku thu cha'on suke la camni..hehe

Chaon Cornerz said...

tricksrex:

hahha.. lagu nie pun ang karok jugak trex.. ishk2.. tapi layan je..

Chaon Cornerz said...

M a W a D D a H:

suka je tgk dulu2.. mesti ramai jugak yang minat lagu nie.. siap terikut2 lagi nari gaya tue.. hahha..

M a W a D D a H said...

xleh bayang kalu cha'on nari ikut rentak lagu ni..hahaha

LyanaSyaZam said...

cha on..minat lagu2 camni ker...dulu lagu ni mmg famous giler tp x ingt dah taun bila....

rizal jabai said...

haha,ni lagu time dajah 6 dulu...gelak guling2 tgk cerita org gaji 41,ellie suriati berlako

"aserehe betoi"hahan

Search