Monday, March 15, 2010

Koleksi Wallpaper Garage!!






Selamat datang ke Zone Chaon.. Ehem ehem.. Apo kabor semua? Dah makan ke belom? Bosan nie.. Semua orang keluar.. tinggal aku berseorangan dirumah.. haih.. Nak update entri.. sape nak tau ape plak kali nie angkat tangan? \0?.. Eh.. kenape garu kepala pulak tue.. ade kutu ke? hahha.. jangan marah Ok.. nak tau dengan lebih lanjut tentang entri kali nie.. jom ringankan tangan hulurkan bantuan tekan2 read more kat bawah sebelah kiri nie ok.. Sekian..

Sila-sila masuk.. Nak Tengok koleksi Wallpaper untuk Garage tak? nie ha serba sedikit yang Enche Chaon Dapat.. Wallpaper untuk garage nie dah semamangnya digunakan di German.. Ape yang Dorang buat adalah untuk nak impress jiran2 sebelah rumah tue.. Nak tunjukk kaye la tue.. hahha.. pape pun.. Layan je.. Zass...


Nie Cover nak tunjuk kaya ke? hahha..

uish.. boleh terbang tinggi tak?

Tak payah nak p sewa kapal dah.. hahha..

Fuiyoo.. mamat nie ade F1 la.. pinjam.. hahha..

Garage orang kaye nie.. jom Rompak..

Nie Rumah kontractor longkang ke? hahha

Abang.. boleh sampai bulan tak? hahha..

Misteri.... ???

GAnazzzz...


kete Pink.. lalalalala..

pon pon.. Eh.. bukan dalam raja lawak tue ke? hhahha..

Nie Rumah Ahli Bomba kot.. lalala..

Exclusive ke?

Jom-jom.. sape nak follow..

owh gitar.. berbunyi.. menawan hati sedang..... lalalallala.. ops.. xleh sambung da..

Siap pos untuk kali nie.. Posto2.. sila collect surat cinta dari Enhe Chaon harini.. kang expired plak.. Sekian.. Garajmu Garajku jugak.. hahhaa..



8 comments:

.::WaNiE::. said...

melampau tull wallpaper ni ... perompak nak masuk pun spoil hahahah

Ery Farieha said...

ok. aku nak yg last tu.
sila sediakan utk aku chaon.

Chaon Cornerz said...

Ery Farieha:
ko Chaon ke aku?? hahha.. kau nie.. hahha.. xnak la..

.::WaNiE::. :
Tue ar.. silap2 rempuh je dinding tue.. padan muke.. hahha..

hentakbelipat said...

aku ingat nk ketapi tulah...sesuai dgn cite2 aku

Chaon Cornerz said...

hentakbelipat:
cite2? wah.. nak buat kete api ke? hahha.. erm.. cadangan.. bagi laju sket ketapi..cepat sket sampai..

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka gambar kete merc lama tu....

Chaon Cornerz said...

wah.. nie mesti minat barang2 antik nie..

DaHLia said...

cool!!! mana mau dapatkan ni?? hahaa

Search