Tuesday, March 16, 2010

Persamaan Antara Sindarela, Bau, Dan Warkah!!

Gambar nie telah disumbangkan oleh Enche Gooooooogle

Selamat datang lagi ke Zone Chaon.. Sepatutnya kalau pasal lagu-lagu nie upload hari ahad tapi dah terlepas plak.. hahha.. nak tau tak pasal lagu ape? kalau dah tau tu bagus la.. sebab Encik Chaon perlukan idea dari blogger-blogger sekalian.. Sape nak tau lagu ape angkat tangan.. \0/ .. hahha.. Nak tau lagu nie berkaitan dengan ape, maksud lagu nie dan lain-lain lagi.. Sila terjah read more untuk ulasan yang selanjutnya..

Adakah Warkah=Bau=Sindarella?? Yang sebenarnya Warkah nie adalah tajuk Lagu yang telah dinyanyikan Oleh Bau dalam Filem Sindarella.. Cerita nie dah lame dah lepas.. tapi tak dapat tengok lak.. Kesian2.. Sebab tue la tak faham2 dengan lirik lagu nie.. Lirik Lagu Warkah nie disertakan sekali supaya korang jangan lupa lirik.. hahha.. Ok2.. jangan lupa nyanyi ok.. macam Iklan nuffnang la plak.. 1,2,3...............






Takkan lagi aku menunggu..
Kau hadir di dalam mimpi-mimpiku..
Puasku mengharapkan dirimu..
Seperti mereka yang punya cinta..

Diriku tanpa dirimu..
Kau tempuhi penuh bahagia..
Diriku mahu kau tahu..
Pedih ini kau tak terasa..

Warkahku mengharapkan dirimu..
Seperti yang aku kenali dulu..
Setiaku menantikan dirimu..
Seperti setianya terhadap diriku..


Tapiku melepaskan mu..
Melangkah namun tak berdaya..
Terusku terus menunggu..
Cinta yang takkan pernah ada...


Ape yang aku tau dalam cite nie Syarifah Amani kena naik scooter dalam drama ni.. hahha.. Sape2 boleh tolong bagi idea jap lagu nie berkenaan dengan ape.. Encik Cha'on nak tau jugak pandangan korang tentang cite dan lagu nie.. Sekian..



11 comments:

fitri oh fitri said...

wei sekrg ade maen balek kan? best do cite tuh.

Chaon Cornerz said...

yeke.. hah.. nie la sebab dah lame tak tgk TV..

Ery Farieha said...

aku aku lah sindarela
lagu tu aku taw
ko br tgk ke?
hadoii
da bertahun lepas :P

Chaon Cornerz said...

bukan baru nak tgk.. tak tengok2 pun cite nie.. hahha..

tricksrex said...

cite ni best la weh..
dulu aku dah tgk, ni tgk lagi haha..

::FAIZ FARISH:: said...

Minat kat Sharifah Amani

Chaon Cornerz said...

tricksrex :
aku tak tgk lagi.. TV rumah rosak.. adoi.. rugi2 tak dapat tgk..

::FAIZ FARISH::
Wa.. same2.. sempoi je die.. hahha..

.::WaNiE::. said...

eley tv rosak tengok la online macam xleh :P

PiNk ButTeRfLy said...

tak tengok pun cite ni, mase dulu kalau tak salah cite ni tayang malam2 je.

mase tu pun dok uia, so takde masenye nak turun cafe tengok tv. hehe..

Chaon Cornerz said...

.::WaNiE::.:
Tgk online xbest.. ade buffering.. hahha.. nak kene tgu lame lak nanti..

PiNk ButTeRfLy:
Pink memang.. suke tiru.. hahha..

~cik shanashaida~ said...

wiwittt..sila dtg amik award dkt blog shana ye..(tagged) :P

Search