Monday, April 12, 2010

EnTri Express: Kasut!!




Selamat datang ke Chaon Zone.. erm.. entri express nie.. hahha.. kena berlari-kesini sana jom bergembira.. erm.. mudah saja.. iklan dg tue.. hahha.. banyak keje nie.. tapi nak buat entri jugak.. sebab tue name entri nie entri express.. yela.. Seswai dengan kasut nie.. pakai je boleh berlari laju.. hahha.. Nak tau dengan lebih lanjut pakat2 la tekan read more kat bawah.. sekian..

Kalini nak bercerita pasal kasut.. ape taknye.. dah kene tagged dengan 2 orang sahabat dari blog nie.. sorang lelaki dan sorang perempuan.. lelaki diberi name padin dan perempuan diberi nama Nur Su'aidah.. pasangan ke dorang nie? hahha.. gosip2!! ekeke... takdela.. maen2 je.. nak tgk link tagged pasal kasut kat blog dorang boleh tekan link tue trus ke blog dorang.. asal tagged pasal kasut nie dari cik Aisyah kot sebab 2-2 orang kene tagged dengan aisyah..

tagged kali nie tak dinyatakan kasut kesukaan ke, kasut g kelas ke, kasut renang ke..? ade ke? hahha.. dan macam2 lagi la.. So, nak dijadikan cerita.. Pada suatu hari, Enche Cha'on sedang berjalan-jalan dengan ditemani seorang insan.. Merata-rata tempat cari kasut nie.. jom ikot flow pencarian kasut nie kat bawah..

Sunway Piramid
|
v
The Summit
|
v
Subang Parade
|
v
The Curved (Damansara)
|
v
One Utama (Damansara)
|
v
Alamanda PutraJaya
|
|
|
|
v
Midvalley

Ahkirnya midvalley jugak jadi tempat nak beli kasut.. Cari punya cari dalam midvalley nie akhirnya jumpa jugak kasut yang aku suka.. tengok gambar kat bawah nie.. hohho.. warna emas lagi tue..

* Siap dengan kotak lagi

* Posing2 sket..

Jenama:
Nike

Harga:
boleh dirunding.. hahha.. kasut aku la.. RM195++

Tahun beli:
2009

Sebab Beli:
Nak kene jawab ke? hahha.. Masuk tournament futsal kosmo.. dan banyak lagi tournament Futsal yang penting2.. Selain tue jugak, pakai untuk maen Handball wakil FKE.. kalo tatau fke tue ape cari sendiri.. hahha..

Nak kene tagged orang ke? adohai..


Selain dari list2 kat atas nie kalo korang nak buat jugak pun tak kesah.. buat je la.. boleh jugak update blog2 yang dah lame tak update, boleh jugak share pasal kasut2 korang.. Kalau sibuk tue takyah la buat.. sekarang nie pun memang waktu sebok kan..

p/s: banyak lagi hutang tagged.. harap bersabar.. tunggu sampai betol2 tak sebok boleh la "BAYAR HUTANG".. hahha..

p/s: yang mane bagi award tue nak kumpul semua dlu.. TQ


Sekian

46 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

smart gak eh kasut tu. Mahal gak....

Chaon Cornerz said...

::FAIZ FARISH::

Taun lepas bli.. skrang nie dah turun harga kot.. hehhe..

NichKhun said...

ermm show offfff kasot ke bang? hahaha lawa la..

Chaon Cornerz said...

NichKhun:

Misi membayar hutang.. hahha.. prommote nike skali.. Eh.. macam tak promote je... kahkah..

tricksrex said...

beb, maen futsal mcm model iklan syampu je aku tgk wakakakakakakakaka

Chaon Cornerz said...

tricksrex:

iklan penyapu ang cakap..? tue la tak tgk.. Johan futsal tue.. heh

Nur Su'aidah said...

hello pakcik! kecik hati bro~

padin said...

men futsal bro? kiki bole mintak tunjuk ajar nih

Chaon Cornerz said...

Nur Su'aidah:

kan dah tulis tue maen2 je.. hahha..

Chaon Cornerz said...

padin:

boleh2.. taktik pertama kenali musuh.. (geng lawan la).. kang tersalah passing lak... hakhak..

NiNa' said...

kasut erk... kasut... mane plak kasut ni... haha

Chaon Cornerz said...

NiNa':

kan banyak kasut.. amik je mane2 yang suke.. xde peraturan.. hahha..

Miss ... said...

kasut ku buruk hehe

.::WaNiE::. said...

apehal la kasut lelaki ni harga mesti nak sama dengan 5pasang kasut ppn hahha

Ery Farieha said...

aku ke kne tagged? aku ke?
ahaahha
ditemani seorang insan? ehem3. lalalalalalaa~

Chaon Cornerz said...

Miss ...:

tak kisah la Miss.. janji boleh pakain kan.. hehhe..

Chaon Cornerz said...

.::WaNiE::.:

yela.. kasut gurl banyak dipasaran.. kasut laki kurang tue yang harga tinggi.. hahha.. business2~~

Chaon Cornerz said...

Ery Farieha:

yela.. ko kene tag.. release tension lepas final.. hahha..

Darkbatman said...

smart dowh kasut 2..jelesnyeee..

Syafiq Kadiran said...

giler la shining kasot...
market habes...

Nur Su'aidah said...

bukan sebab tu !!!

Ery Farieha said...

tdo ke?
cbox pnuh

Chaon Cornerz said...

Darkbatman:

bleh tahan la ayie.. sebab tue survey manyak2 tempat.. hahha..

Chaon Cornerz said...

Syafiq Kadiran:

tue la.. beli yang ori.. pasti tahan lama.. still shining sampai sekarang nie.. hehhe..

Chaon Cornerz said...

Nur Su'aidah:

Ok2.. dah betolkan dah..

Nur Su'aidah said...

erkkkk! muahaha. terpaksa layan blogger yg gila sorang ni. kasihan anda! :)

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

FKE= fakulti kejuruteraan elektrik.
alah kacang jek. haha

Chaon Cornerz said...

Nur Su'aidah:

hahha... yang salah kene betolkan..


.::tAk AdE pErAsaaN::.

bukan la..
FKE = Falsafah Keusahawanan Enterprise.. hahha..

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

hahaha malu2. dgn konfiden aku jwb. igt betol tadi.

Muhammad Adam Rayyan said...

astaga chaon!

adam pun kene gak ek? hahaha tq!

kena gi kedai kasut kang beli kasut nak bayar utang nehhh..

Hasrol Nizam said...

haha, pinjam boleh?
kasut sport aku dah rosak le..hehe

Chaon Cornerz said...

.::tAk AdE pErAsaaN::.

percaye ke? hahha..

Chaon Cornerz said...

Muhammad Adam Rayyan:

takyah g kedai pun xpe.. kasut adam kan banyak.. amik gambo je.. hehhe..

Hasrol Nizam:

nak pinjam? boleh2.. tapi dengan bayaran la.. *ngeh2.. bisnes2.. sejam 10 inggit.. wakaka...

PiNk ButTeRfLy said...

bling2 nye ngan kale gold. hehe..

cun2, citarasa yang bagus.

nape name PiNk tak termasuk senarai? ces! =p

Chaon Cornerz said...

PiNk ButTeRfLy :

TQ PiNk.. Oren tetap dihatiku.. walaupun warna gold.. tapi ade la tempias2 oren.. hahha..

p3perak said...

lorr.. tunjuk kasut je??
bila nak tunjuk skill main futsalnya??
ada berani??
jOm lawan..

hahahah

Chaon Cornerz said...

p3perak:

Yela.. tunjuk kasut... hahha.. kasut tue kan cantik.. mesti la kene tunjuk.. ekeke.. skill men futsal? lambat g kot.. sebok la.. ceh.. sebok je nak lawan.. hahha.. dah tau la sape yang nak menang..

p3perak said...

Lor... awal mengalah..
chaon dah sure kalah ek??
hahhaa..

Chaon Cornerz said...

p3perak:

bukan la.. malas nak lawan dengan gurl.. memang comfirm2 menang dah.. hahha...

p3perak said...

eleh..
chaon mau cover lg ka..
takut kalah..
hahahha

Chaon Cornerz said...

p3perak:

tak takut x3.. hahha..

azizan4444 said...

mud bace entri br ad..x sngka lak aku kn tag skli..hhaahaa

agk2 bile la kasut tu ley lawan aku weh..hahahaa

Chaon Cornerz said...

azizan4444 :

anytime jan.. cakap je ble.. hahha.. rajin la bace entri ok.. mane nak tau kot tiba2 menang adiah ke.. kan dah rugi tak pasan.. hehhe..

p3perak said...

eley..
dengan jijan tu ok je nak lawan..
dgn pmpuan, takut awal2 kalah la tu..
hahhaa

Nur Su'aidah said...

taip sini laa sebab chat tu takde.. :D

Chaon Cornerz said...

p3perak:

nanti kalo p3 kalah malu lak.. mane nak sorok muke.. hahha..

Nur Su'aidah:

Tq singgah.. rajin2 singgah la selalu.. hehhe..

Search