Tuesday, April 13, 2010

Apa Yang Anda Tahu Tentang Darkbatman Dot Com..!!



Selamat datang ke Cha'on Zone.. siang hari yang panas.. petang pula hujan.. Owh.. sungguh menggelegak rasa kepala otak aku.. tambah pulak bosan tahap tertinggi.. memang aku nak buat menda yang aku xpenah buat la.. hahha.. kali nie nak buat entri pasal contez la plak.. nak mencuba nasib.. bak kata pepatah " rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari" .. boleh ke pakai ayat nie? hahha.. nak tau dengan lebih lanjut tentang entri nie..? jom terjah readmore..


Nak tunjuk bukti jadi follower kat sini..

Untuk pengetahuan rakan2 blogger sekalian.. sekarang nie dekat blog darkbatman ada contez.. ganjaran yang lumayan tue beb.. rugi kalau sape yang tak join contez nie.. untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang isipadu contez nie korang boleh clicked kat gambar bawah nie..



RM 250.00
(9 April 2010 - 25 April 2010)

Sape yang nak kenal2 dengan Owner darkbatman nie? \o/.. Ok.. Siapa sebenarnya Owner darkbatman.com nie..? Name ownernya ialah Zainal Zuhry aka Mr superman Vs darkbatman.. Seindah nama sebaik rupa kan.. beliau merupakan fulltime blogger sejak januari 2010.. ayie atau nama laen bagi darkbatman nie merupakan seorang Part Time Fitness Trainer.. Nak kenal dengan lebih lanjut.. kat bawah nie ada gambar ayie..



Sekarang Ayie menetap di damansara.. tau tak damansara katne? penah pegi "The curve" tak? Cineleisure ke g tgk2 wayang dekat situ? Ikea? makan Ayam dengan karupub yang sedap kat ikea tue? ha.. ayie berada kat sekitar situ la.. Bro Enche Cha'on tinggal dekat Flora Damansara.. tempat tinggi situ.. risau2 kot2 roboh ke.. Sebab tue tau sikit2 pasal damansara nie..

Blog darkbatman.com nie memang menarik. korang boleh tengok, intai2 dan yang paling penting jangan lupa komen dekat situ.. banyak informasi yang diberikan dan manfaat untuk blogger2 sekalian.. dekat MENU BAR tue pun korang boleh cari ape yang korang nak.. kalau baca pasti la puas ati.. sebab ape yang Enche Cha'on nak ade je dalam darkbatman.com..


BAnyak tips2 dalam tue kat bawah nie disertakan link untuk korang boleh trus masuk dalam blog ayie ok.. Nie sebagai contoh je.. sebenarnye banyak lagi kat dalam nie blog darkbatman dot com nie..








dan banyak lagi..

Dan yang paling penting.. darkbatman dah ada domain sendiri.. bile la aku nak ada domain sendiri nie.. hahha.. ade jugak cita2 dan angan2 aku nak memiliki domain sendiri.. uwarghhh...!!!


jom ramai2 serbu ayie @ darkbatman.com

Sekian

48 comments:

tricksrex said...

enche chaon, begitu banyak spelling error dalam tech paper anda di atas ini..pepatah ye enche, bkn petatah..hahaha..
tula galak nak menang 250 la tuuu

Chaon Cornerz said...

tricksrex:

hahha.. aku baru belajar menulis.. macam kanak2 tadika tue.. doa2 la aku menang.. hehhe..

mimi said...

semoga cha on menag...go go go go cha on...

Chaon Cornerz said...

TQ kak mimi.. tak pandai sangat pun.. baru je blaja masuk contez nie.. hehhe..

Ery Farieha said...

wey ape sakan sgt chat?
clearkan cbox.
huhuhuhuh

DaHLia said...

good luck!!!

.::WaNiE::. said...

uihhhhh full time blogger

hebattt

p3perak said...

gd luck!

Chaon Cornerz said...

Ery Farieha:

yela2.. aku ingatkan tak penoh.. heh

Chaon Cornerz said...

p3perak:

TQ2.. pesaing nie.. hahha..

Chaon Cornerz said...

DaHLia:

jom ar join skali.. baru best ramai2.. hehhe..


.::WaNiE::.

darkbatman la.. trafik blog die mesti best nye la..

Armyrule said...

aku dah ada baca pasal contest ni...tp xbermaya nak join ngan menulis...ahahaha

NichKhun said...

damansara tu tempat saya praktikal la.. tak kan tak kenal kot... kakakakaka cha0n !! semoga berjaya dan kaye cepat.. nanti jangan lupe kami rakan2 blogger ye.. hahahahaha

Chaon Cornerz said...

Armyrule:

Lambat lagi.. weeknd nie sempat lagi kalo nak tulih.. hahha...

Chaon Cornerz said...

NichKhun:

Yela damansara.. tapi katne.. hahha.. ye.. time kasih.. kalo menang la.. baru festime masuk nie tak mungkin la.. hahha....

NiNa' said...

good luck.. mng nanti jgn lupe kasi separuh.. kih kih

Chaon Cornerz said...

NiNa':

lagi sorang pesaing nie.. hahha.. owh.. nak separuh ape tue? hahha..

Ery Farieha said...

full!!!!

p3perak said...

hahha..
kalau chaon menang, kita divide 2 eh..
boleh la chaon??
tq chaon..

Chaon Cornerz said...

p3perak:

hahha.. xjawab la dah tq..

|arieza| said...

semoga menang itu kontest :p

rizal jabai said...

chaon lau ko menang..leh la aku tumpang menang gak..haha

irahehe said...

chaon..gud luck..
kot2 lau ade rezeki..
kot2 la menang
kot2 la nk blanje ira leps menang
hahaha~

Chaon Cornerz said...

TQ all.. kalo ramai2 join lagi best nie.. lambat lagi tarikh tutup..

p3perak said...

ehh.. mmg la chaon x yah jawab..
hati chaon mulia, kita share 2 eh..
tq chaon..

p3perak said...

Chaon, mana tempat jerit??

iera said...

good luck k

mysara newrie said...

saya cari shoutbox awk lah ~ mana kotak jerit2 awk tu hilang hah? haaaa ;DDD

padin said...

kau sorok kat mane kotak jerit kau weh? alaaaa....

NaNaJoe said...

gud luck ya~~

Mario said...

jiwa kacau ke weh...takpe...ko rehat dulu...jgn ko delete pulak blog ko...ishh

Darkbatman said...

ramai mencri ko nye shoutbox.hehe. thx bro.. aku duk damansara damai..dkt jer 2 ngan ko..sallu gak melepak kat the curve.heh

Ery Farieha said...

mane pegi kotak jerit ko ek?
hilang lak

Chaon Cornerz said...

ade orang curik kotak menjerit aku... hahha.. TQ semua yang sudi singgah..

Ryn(^,^)Nas said...

nak beli mangkuk lar kalau menang cntest tuh...mwahaha...

Chaon Cornerz said...

Ryn(^,^)Nas:

nape lak nak beli mangkuk? hahha.. rasia2.. xleh bagitau.. hehhe..

hans said...

macam mana nak join nih?
syarat2 dia?

REMEDY said...

aku nak join gaklah...nanti aku visit site darkbatman...tapi entri cha'on ni pun dh berbisa

Ryn(^,^)Nas said...

chaon...kalau a menang jangan riak dan kedekut...bagi umbangan kat kiter k...mwahaha...

Ryn(^,^)Nas said...

mane peginyer kotak menjerit ne chaon??

Chaon Cornerz said...

hans:

Syarat2 Peryertaan:

1. Anda perlu buat entri ”Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com”

2. Di alu2 kan menjadi follower kesayangan saya

3. Sila sertakan banner duit di atas dan backlink pada entri ini.

4. JAdilah pembaca setia saya. ahaha.

kalo nak tgk lagi tekan la dekat link yang aku letak tue.. jom2 join

Chaon Cornerz said...

REMEDY :

hahha.. mane de berbisa.. biase je nie.. masuk je.. mane tau kot lagi berbisa ke..

Chaon Cornerz said...

Ryn(^,^)Nas:

xdela nak riak rynn... bukan glemmer pun.. jauh lagi nak sampai tahap aie tue.. hehhe..

si[jari] telunjuk said...

Gud Luck~~~~~~>Kurangkan kontroversi,tingkatkan kualiti,up-kan jati diri,jangan syok sendiri..semoga bahagia mengiringi diri ~~~Yeay ^__________________^

Chaon Cornerz said...

si[jari] telunjuk :

baekkk.. tima kasih wish..

hans said...

aku dah join dah
habislah ko chaon
sah2 aku menang
(gila statement paling angkuh daripada firaun)
haha

Chaon Cornerz said...

hans:

hahha.. tak takut la hans.. menang kalah adat la tue.. sila2.. ngeh3~

|arieza| said...

meh ar masuk contest aku plak :p

Search