Friday, April 9, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan!!




Gambar sumbangan Enche Google..

Selamat datang ke Cha'on Zone.. wahhh.. bosannye petang nie.. lapar plak tue.. uwaaarggghhhh.. sebelom lupe nak ingatkan korang, baek pesan siap2.. hahha.. Kepada follower2 beta yang telah mengikuti rancangan di Cha'on zone nie.. sila tiggalkan link korang kat entri atas nie.. Senang la nak jalan2, hello2, roger2, dah sekutu dengannya.. hahha.. jangan lupa O.K.. Nak tau dengan lebih lanjut pasal entri nie.. Print jari telunjuk korang dekat read more.. Sekian

Entri kali nie pasal Rasamas lagi.. Rasamas tue hape? penah dengar tak? ala.. kedai makan la.. dah banyak sekarang cawangan rasamas nie diserata pelusuk malaysia.. tapi kan kat Rasamas nie kene layan diri.. Aritue pagi Rasamas dekat Alamanda.. macam nak makan kat KFC dengan Mekdi tue.. kadang2 kene beratur panjang.. sabar je la.. uish.. Tgk gambar kat bawah nie..uwaarghh.. sedapnye nampak.. tapi xtry lagi.. kalo sedap pasti nak lagi.. hahha..


click gambar untuk pembesaran kanak2 Ribena

Sekarang nie dorang tengah promote "New Warisan Roaster".. receipe nie dorang dapat salah sorang pemenang dalam Contez "Syoknya!RasaMas".. kalo nak dapat 10% off.. amik voucer nie.. nak tengok ape yang ada dalam voucer nie.. click la ok..


Click lagi kat sini

Available for Dine- in & Take away.
Price subject to 5% Gov Tax and 10% Service Charge where applicable.
Product shown are for illustration purposes only.
Prices are valid only in Peninsular Malaysia except for RasaMas K.L Sentral, Alamanda & MidValley.


Valid sampai 02 June 2010.. Tunggu lagi.. hahha..

Ayoh! Kunjungi RasaMas yang terdekat untuk pengalaman yang tak terlupakan!bak kata Cha'on seindah kata, sesedap rasa.. cuba try test dulu baru taw ok.. hahha.. Entri ini disudahi dengan serangkap pantun..


Berjalan-jalan dipetang hari
Singgah sebentar dikedai Rasamas
Kalau perot sudah berbunyi
Pakat-pakat berator dikedai Rasamas..


Sekian

27 comments:

Miss ... said...

rege boleh thn hehe

tricksrex said...

pergh aku da la ngah lapa sangat2 ni beb..knape ptg ni ramai wat entri pasal makanan??

::FAIZ FARISH:: said...

Aku suka makan ayam....

Chaon Cornerz said...

Miss ...:
rege bleh tahan la jugak.. try dlu baru tau seswai ke tak dengan rege.. hahha..

Chaon Cornerz said...

::FAIZ FARISH::
Suke makan ayaM.. bleh la g RasaMas try makan ayam kat situ.. hahha..

Chaon Cornerz said...

Trex:
sebab aku tersangat lapa petang nie.. kalo ko nak banje aku xkesah la.. hahha..

padin said...

ayam... bermacam ayam.. kiki..

Chaon Cornerz said...

hahha.. nyanyi ke tue padin? macam2 ade la kat ayam.. kaki ayam, perot ayam, lutut ayam, bulu ayam.. wahahaha..

.::WaNiE::. said...

wah chaon nak belanja rasamas

takpe chaon aku teman kau beratur yee hahaha

Chaon Cornerz said...

.::WaNiE::. :
Erm.. eh.. yeke? xde cakap pun nak banje.. kalo nak tolong bratur tue xpela jgk.. wakaka..

Nur Su'aidah said...

owhhhh. nk belanje ke..? hahahha! no hal bro~

akey87 said...

hehehe..ayam tu brooo, ntah bila lah aku dpt melahap rasamas nie...xbleh mkn sorg2, kena ber-geng...

Chaon Cornerz said...

Nur Su'aidah:
Owh.. dengar pasal banje nie laju je kan.. haha..

akey87:
tgk la gambar budak kecik tue, makan sehingga menjilat jari.. hahha.. kalo makan ramai2 memang best.. makan sampai licin..

Nur Su'aidah said...

harus la laju.. free kn! hahaha ;D
senin ni bunje taw~

Chaon Cornerz said...

Nur Su'aidah:
ok2.. banje makan angin.. sesedap rasa.. hahha..

Ery Farieha said...

weh
full

NiNa' said...

cha on nak banje erk... okey je.. hihihi

Nur Su'aidah said...

ta maw! angin free. murah gila tuuuuuU~ sume org dah mkn die. hahaha

Chaon Cornerz said...

Ery Farieha:
ingatkan tak full..

NiNa':
ha'a.. banje tgk je jadi la kan? hahha..

Nur Su'aidah:
yela.. tapi semua orang tak jemu pun kan.. hahha..

|arieza| said...

nnt aku balik mesia, ko plak blnje aku ek... xnk blnje tengok je!! warning siap2 ni..

NichKhun said...

cha0n jom makan laksa shack ! hahahahaa !! tapi harga standard ah.. tak MURAH dan tak MAHAL.. hahahahaha

Chaon Cornerz said...

|arieza| :
ok2.. nanti aku print gamba2 makanan bagi kat ko eh.. hahha..

NichKhun :
laksa pondok? katne tue? hahha.. dah la lame tak makan laksa nie..

mizzura said...

nak makan satay ostrich..??yuhuu..

Nur Su'aidah said...

hek eleeeeeehhhhhhhhhhh~!!

Chaon Cornerz said...

mizzura:

Sedap jugak tue.. nak belanje tak? hahha..

Nur Su'aidah:

Ape yang hek eleeeehhhh tue? nak banje ke? dialu-alukan.. hahha..

Anonymous said...

saja bosan ni aku komen blog hang long. gila glemer ang long. nampak macam sedap. harga pun bleh tahan jugak.

Chaon Cornerz said...

Anonymous:

Sini pun ado jugak? hahha.. tq2.. mane de glemer la.. kalo nak try la pegi cari... aku tak puas ati la tatau sape nie..

Search