Friday, April 9, 2010

Kad Pengenalan Masa Depan!!





Selamat Datang ke Cha'on Zone.. Salam "1 Malaysia".. Hello.. hello.. "Percubaan mike.. 1,2,3 dan empat tiada apa ku dapat bersama mu hanya penat.. lalalala... " Terkezut dak?? hahha.. eh.. sudah2.. ke situ pulak.. Sebenarnya arini gua nak hapdate gua punya blog.. Macam biasa la.. kalau bosan2 hapdate la blog.. Sape nak tau cite? \0/\o/\0/... ha.. yang nyorok belakang pintu tue.. mari dekat2 sini naa.. Yang kat belakang tue.. depan la sikit.. dengar ke jauh2 cam gitu.. yang depan nie rapat sikit.. Ops.. dah.. ha.. baru yang blakang boleh kedepan sikit..

Arini kita layan gambar pulak ok.. Tapi versi Bahasa Inggeris la ok.. Anda sudah bersedia? Mari kita saksikan Bolos saja Dinding Itu... yeah...


























ps: abang2 handsome, adik2 manis.. jangan lupe komen.. hahha..
ps: Khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh Encik INBOX Yahoo..

28 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

dah tukar jadik Zizan ke, Bolos saja dinding itu....

Chaon Cornerz said...

::FAIZ FARISH::
tengah nak mencuba jadi pengcara tv tue.. hohho..

q-nizam said...

lawak beb...smua dari A ke Z dapat tau..mati ler.. :)

Chaon Cornerz said...

memang.. nak tipu pun xboleh.. comfirm kantoi bak kata Zee Avi.. hahha..

Ery Farieha said...

hahahaha
semua dpt taw
gilek ahh
huhuhuh

yuka said...

isk3 boleh sakit jiwa kalau ada ic mcm ni...nak order lagi lama dr deliveryla kalau macam ni...

ney said...

adooi,bocor la rahsie klo ad ic cemtu~

Adila Ady said...

aku gelak baca entry ni..ic jenis membuka pekung di dada ni..hehe

Armyrule said...

wah terlampau majumia nih...abis semua dia tahu...aku hutang ngan hang 5 hengget 5 thn lepas pun tau jgk ke...parah2..hahaha

rin~eirie de' sEcond said...

complicated lah minah pizza tuhh hehe

Cik Ecah said...

gile ahhh... semua pekung terbukak terkoyak terabak terluah semua.. taley taley taley....

icelemon said...

peh memag dasyat klu betui2 ada kad mcm nie..detail diler...hahah lawak2

Fina Fento said...

ahahah...different kind of version..ai loike :P

RaMa2UnGU said...

hahaha....

Chaon Cornerz said...

jom gelak ramai2... hahhha.. memang mati la kalo dapat tau semua detail pasal diri kita.. nak buat pape pun susah..

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

mati ooo klu sume benda ni jadi kenyataan...

TiTin said...

wakakaka..nk gelak guling2 ats lantaiii...
manyak susahla cmtuuu..sume2 pun tak leh nk beli...

Ringgo said...

tobat aku tak beli pissa dah ..

daud said...

Akhir nya niat dihati nak cari blog nie tercapai. Woo.. gile ah, susah wo kalau semua info dorang tawu.. hahaha..lawak2

mrdzy said...

myID~ trauma baru yang akan dialami oleh masyarakat malaysia~

b4ns said...

bahaya. semua dia tau. haha

cikTi said...

xleh jadik nih.

xsyok la kalo suma bnda org tahu kan,.

x mustahil pon,.

zoul said...

apa nak heran kan... sekarang ni pun boleh per.. masuk jer FB sumer maklumat lengkap diorang isi beb.. he he

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm... apa nak jadi, jadila..bahaya betul

Malwana said...

Pergh, kalu de ic ni, memang takut jumpa bakal pak mertua.. komfem mintak IC dulu.. ^^

edan said...

haha ni kalau betol2 abes la.. nak order jek boleh cecah berjam hehe..nice2

iidyLL iceneSS said...

giler betul nie..
alang2 smue privacy dketahui..ish2..tah2 bl nk kwin pun ley kantoi de skt pe..dh bbini bpe..huhuhuhu

Chaon Cornerz said...

hahha.. dapat bayangkan tak kalo nie betol2 terjadi.. susah wooo..

Search