Saturday, September 3, 2011

Blogger Template Baru Mesra SEO


Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Sudah lama tidak bermain dengan kata-kata. Sudah lama juga tidak mencoretkan sesuatu di alam maya ini. Jika suatu masa dahulu belog ini dipenuhi dengan pelawat-pelawat tak kira dari mana jua. Tetapi kini yang ada hanyalah rakan-rakan yang akrab di alam maya. Banyak pembaharuan tidak dapat dilakukan akibat daripada kesuntukan waktu. 


Template Blogger yang lama.


Wajah baru


Kini belog ini tampil dengan wajah baru. Hasil daripada pereka Yusenze dari belog naluri-ini.com yang telah menolong menyiapkan template baru ini. Terima kasih diucapkan. Jika dilihat template sebelum ini agak berserabut dengan gadget-gatget yang tak penting. Kini semuanya baru dan akan di tukar dari masa ke masa. Dan yang penting sumber pendapatan daripada Nuffnang akan terus ada.

Sudah lama tidak menulis. Mungkin sekarang agak kekok dan jari-jemari kaku hendak menulis. Diharapkan selepas ini banyak idea dan ilham yang mungkin dapat membantu dalam menghasilkan karya tersendiri. Bukan untuk diciplak dan sudah tentu ianya untuk dikongsi. Sekian sahaja entri pada kali ini. Di kesempatan ini sy menyusun sepuluh jari memohon maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

Sekian~

ps: Testing templete baru..

13 comments:

Asas SEO said...

Hahha.. nampak sgt kekekokan menulis tu.. sampai eja templat pon gune vokal "e".. kah2..

Selamat hari raya weh.. Maaf Zahir batin..

Ada gathering ni.. nnt aku info lanjut..

Chaon Cornerz said...

aku saja tulis macam tue.. malas nak translate dalam bahasa melayu.. hahha..

nanti apa-apa hal roger aku.. kalo tak sibuk boleh aku join..

wachak said...

fuh fuh fuhhh !! ha33 ... saja nak test kat cni juga. sdah lama x nge test kat cni.


selamat hari raya juga. mohon maaf mana yg tersalah silap masa dok bergurau senda tu.

padin said...

hehe selamat raya chaon.. keh3..

Chaon Cornerz said...

Wachak :
Jampi ape tue chak? bahaya tue.. hahha.. Nasib baik la ko rajin melawat.. kalo tak memang kurang lagi la pelawat belog nie.. hehhe.. Thanks..

Chaon Cornerz said...

padin:
lama tak melawat padin.. hehhe..

newbie said...

wah...blog ini sangat menarik... saya sukaaa...ajarin yaa abang...

Chaon Cornerz said...

BAik pak.. nanti saya ajarin yaa pak.. mesti sediakan buku dan pen nya.. hahha..

kech hidayah said...

fewwwittt...terang benderang...baru la rase segar oren yang ni...macam baru petik dari ladang..hahaha..

Chaon Cornerz said...

Kech :
hahha.. sakit mata tak? same la ngan baju oren kat profile tue.. Terbaik Dari ladang? hahha.. macam tajuk lagu kumpulan malique n the gang je.. hahha..

tehr said...

ring ceria je hati tengok template baru ni

selamat hari raya untuk mr chaon
rajin2 menulis tau
hehe

Chaon Cornerz said...

Ikut mood jugak.. hahha..

Selamat hari raya..

Anonymous said...

I couldn't refrain from commenting. Perfectly written!
Also visit my site - link

Search