Saturday, February 27, 2010

Namaku Teratas!!



Selamat Datang ke Zone chaon.. jom ramai2 pakat mai singgah kat blog nie.. tengok pe yang terjadi hari nie.. arini gua telah ditagged oleh Cik Trex.. aduhai, kali ke-2 gua kena tagged nie.. first gua kena tag dengan Sofia pasal tangan kidal.. nie kena tagged n cik Trex pula pasal... pasal apa?? ha.. tekan la read more.. tengok-tengok sama name korang ada dalam list ke x eh.. namaku selaku orang yang pertama dalam list.. ishk2.. apo nak jadi la nie.. tengok2 kat gambar nie..




Namaku teratas dipilih untuk post kali nie sebab name gua dalam list Cik Trex berada pada NO 1 dalam list.. Bukan ditepi, bukan juga ditengah, kalo di belakang lagi la tidakkk.. sisi kiri kanan pun xjugak.. hmm.. tak pe la trex.. nanti aku cari ko lagi bila ada kena tagged.. hahha..


Soalan Pertama

You have to print screen wallpaper that you are using right now


ha.. tgk2.. cantik kan.. abisla kantoi semua menda yang ada kat desktop aku.. haih.. Tgk la.. orange ok.. hahha.. aku,gua,saya, wo, ana memang suka warna oren..


Soalan ke-2

Tell us why you like the wallpaper

nak kena jawab ke?? hahha.. gua kasi tau sama lu olang arr.. gua suka wallpaper nie sebab Warna "orange".. tambah pulak dengan pemandangan yang kat belakang tue cantik2.. dapat la tenangkan fikiran gua yang tengah serabot serabai nie.. otak pusing kepala pening.. tapi kalo nak diikutkan gua memang pergi kat tempat yang tinggi.. best!! nyaman, sejuk, indah, tidak terjebak dalam gejala "jem" hahha.. i mean jalan raya la.. ari2 sebok.. Federal sebok, Elite Sebok, LDP sebok.. Semua sebok kat KL nie.. Eh.. Selangor pun sama la..



Soalan Terakhir

Tag 10 people...
Wahai insan2 terpilih.. bukan senang untuk mendapat tagged dari aku.. sila selesaikan tugas-tugas ini dengan secepatnya.. bila dah dapat sila bagitau.. hehhe.. yang penting buat entri nie dengan happy.. jangan ada perasaan marah kerana dengan sesungguhnya keadaan marah itu akan merosakkan diri sendiri.. ayat cover je nie.. Apa yang penting?? kerjasama.. Eh.. macam xmasuk je dengaan entri nie.. hahha..


  • No1 :Sahabat dari lonely society = Mirol.. welcome to the club..
  • No2 :Sahabat gua yang minat gitar nie pun terjebak sekali dalam kes nie.. selamat datang Bukhari
  • No3 :Ita jangan marah ok
  • No4 :Welcome to GengBlogger sahabat baruku G-bam jugak harus buat entri ni.. relax ar.. xsusah pun.. masukkan sebagai first entri ko eh..
  • No5 :K-rol pun terlibat jugak.. peace2!!
  • No6 :kali nie pastikan Roy @ Qamarguys sahut cabaran nie..
  • No7 : aiinabdullah seorang yang banyak cakap.. try la buat nie.. hehhee..
  • No8 : yang aku tolong g kacau dodol kat rumah Mario dengan memakai kain pelekat.. hahha..
  • No9 : faezah91 kena bayar tol dengan buat enri nie.. Bluerkkk... hahha..
  • Yang terakhir ialah aku.. aku sendiri iaitu Cha'on .. hahha.. Dah siap la.. dah xde sape nak tagged kot..

Relax ar.. senang je pun soalan dia kan.. Selamat Mencuba

10 comments:

tricksrex said...

haaa..penuh yakin a tak format dulu?wakakakakak

Chaon Cornerz said...

Aku scan la.. haih.. kalo format memang xsiap2 la entri nie.. hahha..

aiin said...

trimas chaon sudi mentagkn kt i sekali.akn diupdate pkembangannya nanti~

AeMieZ EzZanY said...

salam..uihhhh senasib...ai pun kena gak ngan si trex nih...

Chaon Cornerz said...

Hahha.. ok jugak.. nasib soalan dia senang..

alkisah said...

tag mengetag membawa bahagia..tahniah krn di tag.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wahh...power ahhh

Chaon Cornerz said...

eh jap.. menda pe yang power?? hahha..

jaya jr said...

haha..terbaek laa ade kt atas...

deqyalalink said...

dsbabkn chatbox tak kuaq2, maka komen disini..singgah :) haaha

Search