Sunday, February 14, 2010

Owh Sedapnya Rasamas!!






Selamat Datang ke Chaon Zone.. Entri nie ditulis pada pukul 3.26 minit pagi.. Pergh!! pagi2 buta nie bleh lagi tulis entry.. Mata gua belum mengantuk.. perut dok lapar nie.. aduh!! mana nak cari makanan pagi2 nie.. 2 la len kali beli la buat spare.. Abang, kan mak dah cakap jangan balik naek moto.. Tengok! Tengok! Tengok!.. hahha.. iklan raya punya nak balik kampung..


Eh.. sbnarnya entri kali nie gua nak buat pasas Rasamas.. SEmenjak 2menjak nie Asyik dapat email dari Rasamas je.. padahal gua xpenah register mahupun bagi email kat mane2 cawangan rasamas.. tapi dorang bleh tau la email gua.. dari mane dorang tau? ha? nie yang kita xtau nie.. hahha.. jadi gua amik keputusan nak promote la kat korang2 sekalian pe yang latest kat Rasamas nie..



Klik Untuk Pembesaran Kanak-Kanak Dumex


Wah.. nampak macam sedap je ayam dia.. nie yang buat gua lagi teringin nak p makan kat rasamas nie.. Harga hanya RM21.80 sahaja.. Ishk2.. kalo gua p sorang2 comfirm makan xhabis nie.. eh? ye ke xhabis?? hahha..



Klik lagi Untuk Pembesaran Kanak-Kanak Dumex


Antara makanan laen yang terdapat di Restoran Rasamas nie.. Tapi gambar 2 yang atas nie gua xtau la valid sampai bila.. Maybe sampai Raya Cina nie je kot.. ha!!! tunggu la..


Klik lagi Untuk Pembesaran Kanak-Kanak Dumex



Klik Untuk Pembesaran Kanak-Kanak Dumex



Nie ha dapat voucer lagi 10% off.. mmg nak promote soh p la nie.. valid sampai 7 April 2010 la.. lambat lagi nie.. jadi bila2 masa nak p pun boleh kan.. Lex lu!! hahha.. sudah la.. sampai sini saja gua dapat promote pasal rasamas nie.. nanti kalo dorang da buat offer lagi gua buat entri baru.. Pakat2 p Rasamas OK!! jumpa lagi next time..



8 comments:

hans said...

member ko tolong register kan untuk ko la tu
hahaha
aku penah makan sekali
okay lah
cuma sos dia xsedap
haha

hans said...

tinggalkan jejak selalu yer
huhuhu

Chaon Cornerz said...

Owh.. Ok je? ingatkan nak cakap sedap.. baru plan nak g.. hahha..

Chaon Cornerz said...

Baek.. setahu aku la.. membe2 aku sorang pun xkenal sape2 n budak rasamas nie..

iman said...

waaaaaaaahhhhhh,lapar..nak makan semue tu..

Chaon Cornerz said...

rugi la xde delivry.. kalo x dah bleh order pagi2 nie.. hahha..

touyakaruma said...

promotion yang leh refill sampai jemu . Tapi tak pasti refill apa

Chaon Cornerz said...

ha.. maknanya kena p try la.. hahha..

Search