Wednesday, March 24, 2010

Award Top Blogger 2010!!






Assalamualaikum.. bertemu kita kembali dalam rancangan Repekan En Chaon.. kali nie tak la merepek sangat.. Sebab dapat Award.. wow!! wow!! wow!!.. Dengan ini, saya selaku pengelola belog terhormat nie ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada hafizsidah kerana telah memberikan Award kepada blog nie..



Pemberian Award Top Blogger 2010 nie disertakan dengan #3 syarat berikut:


  • [1]. Thank & link the person that gave you the award.
  • [2]. Pass this award onto #12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
  • [3]. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.


Penerima Anugerah Top Bloggetr 2010 nie akan diberikan kepada :

























Penambahan untuk Award nie:

Penghargaan ini diberikan atas beberapa Faktor.

@ Senarai-senarai diatas adalah blogger yang terajin masuk ke blog nie..

@ Selalu Click pada Mr Nuffnang beta..

@ Suka bersembang dan sangat baek hati..

@ Ada yang fanatik bola sampai demam.. ekkeeke.. jangan marah ye.. melawak sket.. hahha..

@ Selalu komen untuk Blog Oren nie jugak..

@ Tiada syarat mendapat Award nie untuk kali ke-2..

Tidak dilupakan juga kepada semua pengunjung yang selalu melawat ke blog nie.. Terima Kasih kerana menghidupkan Suasana Di Blog Oren nie..
Sekian Sahaja Entri pada kali nie..

29 comments:

RaMa2UnGU said...

thanks chaon...

Chaon Cornerz said...

sama2 RaMa2UnGU.. :)

PiNk ButTeRfLy said...

PiNk dah amik nina, mario, yus n rerame. hehe..

Chaon Cornerz said...

Oren dah curik 4 orang tue PiNk.. hahha.. Tersenarai dalam faktor2 tambahan tue.. hehhe..

Himmat Singh said...

Ingatkan award yang official...namun tetap bagus :)

Chaon Cornerz said...

Award yang official tue memang la takkan dapat.. hahha.. Thanks Himmat Singh

rutikeben said...

thanks abe chaon~!

Chaon Cornerz said...

same2 ruti.. :)

tricksrex said...

awwwww..
rase mcm artis lagi la camni...
thanx2~

Chaon Cornerz said...

Trex.. ko jadi artis untuk aku je.. hahha..

Armyrule said...

nanti ar aku ambik ngan buat entri...bz2...ahahaha

Chaon Cornerz said...

hahha.. xpo2.. buat yang penting dlu..

fiezah91 said...

tq tq tq! ekekeke.. yes! baik hati ye :D

Chaon Cornerz said...

memang baek hati la dak kecik.. hehhhe.. same2.. buat waktu skolah ok.. baru cikgu kagum.. hahha..

hani said...

tima kasih sbb masukkan sekali nama hani k..klu tak dah nangis ni ha3..cyg dia..

hans said...

thanks kasi aku award....terharu aku

Chaon Cornerz said...

hani:
Ops.. nasib dapat diselamatkan.. hehhe.. lupe la.. sori..

hans:
Terharu biru lak.. xpe2. den memberi semangat tue untuk memblog.. ngeee~~~

NiNa' said...

mekacih. cha on... award je? nak trofil ye skali... hehe

Chaon Cornerz said...

Trofi xde.. topi je ade.. hahha.. amik2 lekat kat blog.. :)

-FiNaZ- said...

congratz chaon coz dpat award tue..
mmg top la.

Chaon Cornerz said...

-FiNaZ- :
mane de top.. biase2 je.. ngee~~~

+akufobia+ said...

minat bola gek.go selangor go.haha.(barubaru ni kalah kan dengan victory.sob.)

.::WaNiE::. said...

thank u chaonnnn :)

Chaon Cornerz said...

+akufobia+:
bola? hahha.. sini untuk award la.. Tq drop komen..

.::WaNiE::.
Sama2 wanie..

hans said...

hehehee
thanks weih

Ery Farieha said...

penuh!
wehh sakan gle chat.huhuhu

Chaon Cornerz said...

hans:
sama2..

Ery Farieha:
tak ingat la.. lupa.. ingtkan tak sampai limit.. hahha..

Anonymous said...

wuiyoo. ada award long. memang hebat la. tak sangka betol. aku support ang nie. chaiyok!!

Chaon Cornerz said...

Anonymous:

hahha.. chaiyok2 nak p mana? aku kat sini ja.. tq support.. meh komen kat aku lagi nanti..hehhe..

Search