Thursday, April 1, 2010

Ole-Ole Dari Jakarta Oleh Yuka-Luv




Kali nie nak join contest la plak..
ape salahnya kalo nak join kan..
untung nasib baek dapat hadiah dari Jakarta..
jauh tue.. jom ramai2 join contest nie..

Giveaway: Ole-ole dari Jakarta Oleh Yuka-Luv
Referrer-------> Cha'on

Untuk melayakkan nama anda dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah, anda hanya perlu buat perkara-perkara berikut:

  1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.
  2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...
  3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini.
  4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm
  5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.
  6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )

mudah je kan?
So ape korang tunggu lagi.. jom la masuk beramai2..
xkene bayar pun..
sekian
Selamat mencuba

22 comments:

harun said...

tak faham bro. contest cabutan bertuah?

Chaon Cornerz said...

ha'a.. cabutan bertuah.. buat entri untuk tajuk nie.. nak copy paste pun xpe.. pastu bagitau kak yuka.. jgn lupe letak referrer chaon.. hehe..

hans said...

gudluck oit
dapat hadiah kasi aku sama
ekekkee

Chaon Cornerz said...

hahha.. jom ar join hans.. ikot luck je ar.. untung2 ko menang ke..?

::FAIZ FARISH:: said...

aku tak berapa nak minat join contest2 ni. ntah napa....Malas.

Chaon Cornerz said...

sebab bakat belom diasah tue.. hahha..

miZz_nizZ said...

adiah pe.hee.cm best je

Chaon Cornerz said...

Hadiahnye ole2 dari jakarta.. belom diketahui.. join la.. xsusah pun..

NiNa' said...

menang share 2 erk.. ekekeke

~attahrel~ said...

hi bro.
all d best utk contest ang...aku mlas la nk join, kang ang x dapat plak ole2 tu...hahaha

**eh wei...adakah ang ni cha' on budak KMP 05/06???ada iras2 dahtu gambaqnya...

.::WaNiE::. said...

good luck ;)

fAtaH said...

nanti hadiah share ler ngn aku jgk..
jgn ler lupa kawan lama ni.hahaha...

aNoZ said...

dah lama jd silent reader. nk comment plak. semoga menang ye. haha

Chaon Cornerz said...

TQ all.. :)

info asik said...

nice info....

yuka said...

wah...dah join pun...bagus2
klik digi tp cari shoutbox tak jumpa

Chaon Cornerz said...

hehhe.. dah join dah.. :) ade je Sbox kat sebelah tue.. lambat kuar kot.. hehhe..

elmoon said...

Visitin' u here. hit m back!!

c0co said...

congratz~^^

Chaon Cornerz said...

c0co:
tak menang lagi la c0co... :)

+akufobia+ said...

hadiah boleh tahan menarik.tapi takut nanti da sampai sana,takde duit nak belanja.(tengah pokai.haha.)

Ery Farieha said...

cbox pnuh

Search