Friday, March 19, 2010

Bila Si Kecil Mengamuk, Inilah padahnya!!


Selamat Datang ke Chaon Zone.. hari yang sangat panas hari nie.. petang mendung tapi tak jugak hujan-hujan.. kang kalo menyanyi kan mau lebat hujan nie.. hahha.. Ehem-ehem.. maklumla.. Suara emas.. hahha.. Ape nak buat harini.. macam boring je.. Tengok tajuk atas sikit.. itu la tajuk entri Encik Cha'on pada kali nie.. Sememangnya korang tak tau kan apa maksud disebalik tajuk kat atas nie kan.. Kalo nak tau jom terjah Read More dekat bawah sebelah kanan nie.. ha.. tekan jangan tak tekan..

Arini nak langsaikan hutan gua yang sememangnya dah lupa nak buat tapi buat la jugak semata-mata nak update blog.. Buat yang lame dlu la.. yang baru2 tagged tue nanti2 la eh.. harap bersabar.. hehhe.. Sekian.. Tagged dari Fiezah91


  • 1) Adakah anda rasa HOT???
hot? ape tue hot? heh.. panas? hahha.. tersangat la panas sekarang.. gle pe.. tak hujan2 lagi nie.. petang mendung tapi tak hujan2 jugak.. sekadar memberi harapan palsu.. kalau ada Teh lambung petang-petang nie tak pe jugak..

  • 2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
Nie ha kat bawah nie nak tgk sangat. Nak tengok dengan lebih jelas click je dekat Gambar untuk pembesaran kanak-kanak Ribena nie..



  • 3) Cerita pasal gambar
Gambar? owh.. gambar ye.. gambar.. kan gambar tue.. gambar la.. xkan video plak.. hahha.. gambar tue kan statik.. kalo video tue ade gambar jugak tapi gerak2.. mane same.. *buat2 xpaham soalan.. hahha..


  • 4) Bila kali terakhir anda makan pizza??
Erm.. malas nak cakap.. nak tau jom terjah blog Miro.. dah tgk blom? tue la kali terakhir makan pizza..

  • 5) Lagu terakhir anda dengar
Dengar2.. bukan pekak la.. hahha.. dengar lagu nie.. layan jom.. Zassssss....



  • 6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Nampak kat gambar wallpaper tue.. belambak keje nak kene buat.. hahha..


  • 7) Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa
Tak paham soalan la.. name sendiri panggil diri sendiri la.. xkan name orang len tapi panggil kita plak kan.. hahha.. Contoh sket.. Xkan nak panggil Ali dengan name Abu plak kan.. Comfirm la Ali buat bodoh je..

  • 8) Tag lagi 8 orang

Faizal Tahir
Lisa Surihani
Fazura
Zahid AF
Awie
Spring
BMW
Mercedes Benz


  • 9) siapakah orang no. 1 kepada anda
Wa sangat minat dengan lagu lu la Faizal.. memang gempak beb.. BAnyak lagu2 lu best la.. Lu memang rock la.. Gua sokong Faizal.. lagu2 yang selalu gua layan..




  • 10) katakan sesuatu mengenai orang no. 5
Awie.. banyak-banyak la bersabar.. jangan Selalu Bara je ok.. hahha..


  • 11) no. 3 ada hubungan dengan sapa?
Bapak same mak laen2.. hahha.. name bapak ktorang same NAME..


  • 12) bagaimana pula dengan no. 4
Zahid? die kan suka oren.. suka tiru2 tau dia tue.. pilih la warna laen.. Sebok je.. Nah amik tagged nie buat.. hahha..

  • 13) pesanan buat org no.6
nak pesan kat Spring.. Memang layan la lagu pesanan buat kekasih nie.. nak dengar? tekan

  • 14) kata-kata cinta utk org no.2
Nak cakap sikit je nie.. cepat2 ambil no giliran.. kang kena beratur panjang, tunggu lame plak nak nak pegi dating.. jangan lupe ye Lisa

  • 15) adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Kan dua2 tue jenama kereta.. nak? g order nanti pandai2 bayar sendiri.. hahha..

  • 16) berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengtag anda

Rajin buat nota sejarah.. hahha..
Baru lepas repair pC.. rosak sebab adik2 die maen..
Trex cakap slalu masuk blog die..
Die penah demam
Ada scandle.. hahha.. jangan marah ye Fiezah91

  • 17) persamaan antara kambing dan lembu
lembu punya susu, kambing dapat nama.. hahha.. kedua-duanya haiwan peliharaan En. Pengembala..

  • 18) perasaan anda buat tag ni
Buat je la.. boleh update blog.. Sape-sape nak buat pun boleh.. Kalau rajin la..

  • 19)adakah anda tahu si rizman itu sengal..
Sengal tue tau la.. Rizman nie sape plak?


  • 20) gay or less
Ada mata pandang, ada telingar dengar, ada mulut cakap.. hahha.. terjawab tak soalan nie..? tak? tiada dalam pilihan.. hahha..

Sekian sahaja tagged untuk kali nie.. Ade lagi utang 4 tagged nie.. adohai.. bile nak siap.. sabar ye.. Sekian..

10 comments:

NiNa' said...

sangat suke lagu nidji!

.::WaNiE::. said...

ada lagi 4?? hahah selamat melangsaikan hutang kekekekeke

Chaon Cornerz said...

NiNa':
Best kan lagu tue? layan je.. hehhe..

Daud said...

Bro.. Banyak utang ka? hahahaha.. Best ar FT tu..

NiNa' said...

lagu tu mmg best! 1st time dgr berjaya mmbawa memori lame.. cewahhhh.. x leh bla~
dulu ade ltak kat blog juge... lagu sang mantan.~

Cha'on said...

TEst2..

.::WaNiE::. :
yela.. banyak tue.. huhhu.. yang len2 tue dah xbanyak dah.. tue yang best tue

Daud:
slalu je ko ade eh.. TQ2.. FT memang hebat.. hahha..

Malwana said...

huhu, 4 tag hutang lagi ek.. setel kan sambil lepak kat malwana's tau~

Cha'on said...

NiNa':
Wah.. patut la nina suke suki.. ade kisah disebalik lagu tue..

Malwana:
orait.. akan ku order banyak2 disana.. free je kan?? hahha..

fiezah91 said...

ehem2..sjak bila lak org tkr nama.. hadoyyyy T___T

bungjamil said...

hmmm...

Search