Friday, April 2, 2010

Bila Kekasih Lamaku Ditinggalkan!!






Selamat datang ke Cha'on Zone.. whazzup everybody.. Sape yang nak exchange link sila baca entri kat atas.. Dah lame takde benda baru kat sini kan.. perasan tak? bace tak setiap entri nie? hahha.. macam memaksa plak.. ikot korang la.. kalo nak baca boleh terus terjah read more kat bawah nie.. panassssss... mari2 sini.. ayam panggang yang uihss... nyump2.. owh sedapnya.. yang jauh mari dekat yang dekat mari rapat-rapat.. yang rapat tue sila ambil pen dan kertas untuk salin ok.. hahha.. jom terjah cite kat bawah nie..

Tersebutlah kisah...

Dah lama aku nak meluahkan isi hati nie.. tentang apa yang aku dah buat dengan kau.. bukan aku tak perlukan kau.. tapi kadang-kadang kau bukan berguna pun untuk aku.. aku dah ade orang laen yang lebih penting berbanding kau.. bila kau diperlukan, memang aku akan cari kau.. kau jangan risau..

Curang ke macam tue? tak terfikir difikiran aku untuk menduakan atau melahirkan cinta tiga segi.. adakah kau masih ingat? hampir setengah tahun yang lalu? engkau bagaikan puteriku.. kemana sahaja aku pergi pasti akan kau kubawa bersama.. tanpa mempedulikan yang laen..

Dengan tarikan yang enkau miliki, tidak mudah untuk aku untuk jatuh cinta kepada orang laen.. kisah kau dan aku sejak mula kita bertemu.. aku sungguh tertarik dengan "body" kau yang sememangnya sexy.. tidak dapat dinafikan dengan tubuhmu yang ramping, membuat diriku tertarik dan mengaburi mataku untuk memilih yang laen.. walaupun kulitmu agak kelabu, namun ia tidak memberikan sebarang tanggapan yang negative terhadapmu.. bak kata sape ntah nie.. " hitam itu menawan, kelabu itu taek hanjeng.. " wakaka.. jangan amik hati ok.. aku cuma gurau2..

kadang-kadang ada juga kawan2 aku yang ingin pinjam kau dari aku.. aku terpaksa memberi..

Kawan: Cha'on, pinjam @#$%!@#*^& jap..

Cha'on: Nak pinjam ke? jap nak fikir-fikirkan..

kawan: apa yang ko nak fikir-fikirkan plak nie..(xnak orang fikir aku kedekut.. hahha.. )

Cha'on: amik la.. nanti pulang balik.. jangan bawak balik ok.. aku punya tue..

Kawan: jangan risau.. aku pun tak nak dia nie lama-lama..

Cha'on: ok.. (fuh.. lega dia cakap macam tue...)


Tapi sekarang aku sangat perlukan kau.. sudikah engkau menolongku? aku terpaksa membuat percaturan tentang hidupku.. janganlah engkau merajok.. sesungguhnya aku tidak pandai memujuk.. Aku insan yang tidak boleh dimarah.. pasti akan melenting.. inilah sikap ku yang paling xboleh diterima pakai.. hahha.. boleh ke tidak? boleh ke tidak.. boleh ke tidak? *style datin wanabi cakap..boleh ke tidak nak bersama kau? kalau diam tandanya setuju.. kan kan kan.. wahahaha..


Percaturan yang dimaksudkan ialah..... ko nak tau ke kenapa aku perlukan ko? segan la plak.. *malu-malu kucing la.. ahaks.. aku nak buat budjet untuk bulan nie la.. engkau kene selesaikan semua masalah aku.. macam mane? Lu PK la sendiri.. bak kata nabil.. eh bukan la.. cuba tengok list nie.. perbelanjaan bulan nie termasuklah duit letrik yang sentiasa terpasang kat umah nie + duit rumah bulan nie + topup maxis + topup celcom + duit internet 2 bulan (TM tue sengal, dah tuka alamat pun surat tak sampai-sampai lagi, bil internet tak sampai, surat WARNING nak potong sampai plak, nie yang bikin aku panasss nie..)

Eh.. sudah2.. bersambung kepada cerita kau dan aku tadi.. bila sudah lama tidak ku dampingi engkau.. baru kesedari bahawasanya sungguh tersiksa jiwa ragaku untuk mendalami dirimu.. sungguh tidak kusangka mengapa jadi begini.. inilah ragam sebuah
*highlight untuk melihat jawapan disebalik kisah nie ok..

SEKIAN

p/s: tenet dah nak kena potong plak.. heh
p/s: sumbangan gambar oleh Doktor Google.

20 comments:

.::WaNiE::. said...

aku pening

apa pun

aku nak buat contest bulan ni

haaaa

mungkin boleh membayo bil tenet ko sebulan

ehh bil tenet ko sebulan baper hahaha

Ery Farieha said...

sengal
tu je nk ckp
lalalala~

tricksrex said...

hahaha..
nak pinjam darling aku pon bleh senpai..
hakhakhak..
tu la time elok xnk jaga..
wakakakaka..
xleh blah gaya datin wan abe tu adoyaiiiiii

NiNa' said...

apekah?

Chaon Cornerz said...

.::WaNiE::.:
bil tenet 120.. hahha.. boleh ke dapat 120? kalo dapat lebeh bleh la join.. hahha..

Chaon Cornerz said...

tricksrex:
hahha.. datin wanabi membuatkan aku rimas.. dia cakap ja trus terngiang2 kat kepala aku.. wakakaka..

Chaon Cornerz said...

Ery Farieha:
aku ke yang sengal? hahha.. otak tengah pusing nie.. nie la akibatnya.. lalala..

Chaon Cornerz said...

NiNa':
apekah salah ku apakah dosaku.. lalalala.. hahha.. pasal calculator nie.. bila cari tak jumpa.. bila tak cari ada plak.. tapi bila dah jumpa xleh pakai plak.. dia majok tue.. hahha..

YuSeNzE - KniGhT said...

ko kalau rase da bersedia, jumpe aku... aku pantang tol bab "percaturan2" ni... wakaka~~~

NichKhun said...

cha0n o0o cha0n.. saya ase cam nak bagi pelempang barang sedas dua kat kau... warghhh tertipoo ingat betol2 awekkk..panggg berkali2..

eh nanti lepas ney kau xber blog walking da la ek? hehehe waaaa T__T

Chaon Cornerz said...

NichKhun:
hahha.. maaf ye.. lalalala.. bhenti jap je.. tm nie mmg suka potong ari sabtu.. ari isnin la sambung balik.. kalo dorang potong la.. surat tak sampai.. tak puas ati betol.. hahha..

Chaon Cornerz said...

YuSeNzE - KniGhT:
hohho.. dah sedia nie.. meh open table..

NichKhun said...

urghhh tak puas ati jugak ney !! kurang da satu traffic.. waaaaaa T_T eumhahahahahaha

Chaon Cornerz said...

NichKhun:
hahha.. 1 je.. tak banyak pun.. sabo2..

Fakhrur Razi said...

bertuah nyer kalkulator

Lulus Sutopo said...

Salam ziarah dan perkenalan nich..
sukses selalu ya..

hans said...

chaon chaon
hahahaha
macam2 hang nih

tricksrex said...

shanie 0124154319 or 0166527543

Anonymous said...

hahahahaha. calculator jadi mangsa.

Chaon Cornerz said...

Anonymous:

aku emosi dengan calculator.. wakaka..

Search