Wednesday, July 28, 2010

Hadiah Untuk Pengunjung Chaon Zone..!!Selamat Datang Ke Chaon Zone

Assalamualaikum dan salam ceria kepada semua pembaca dan pengunjung belog Chaon Zone ini. Terima kasih tidak terhingga kerana tidak jemu meluangkan masa untuk masuk dan membaca isi kandungan belog ini. Untuk entri kali ini, Enche Cha'on berbesar hati nak memberi penghargaan kepada pembaca dan pengunjung belog ini. Bukan untuk semua ye. Jangan salah faham pula. Cuma kepada yang BERTUAH sahaja.Untuk 'view' yang lebih jelas dimana kedudukan counter boleh open new tab


Ok, Pengunjung BERTUAH yang dimaksudkan adalah pelawat yang berjaya mendapat No 12,345 pada counter yang terdapat disebelah kanan pada "sidebar". Penyertaan adalah terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA. Jadi tunggu apa lagi, rajin singgah-singgah belog Chaon Zone ini untuk mencuba nasib. Disamping itu, Saya dengan ini menyediakan beberapa syarat yang perlu dipatuhi.

  • Terbuka kepada semua Rakyat Malaysia samada blogger atau bukan blogger.
  • Menggunakan rangkaian komunikasi DIGI, Maxis, dan Celcom. (Topup RM10.00)
  • Cuma akan ada SEORANG pemenang. Jika terdapat 2 hit yang sama maka no akan ditukar.
  • Sila "Print Screen" hit No 12,345 sebagai bukti dan tinggalkan email anda di ruangan komen untuk dihubungi.

Cuma ada empat syarat sahaja yang perlu dipatuhi. Tak susah pun kan? Kepada sesiapa yang nak 'follow' belog nie anda dialu-alukan. Sampai disini sahaja entri pada kali ini. Jangan lupa ajak kawan beramai-ramai.. hahha..


Sekian

0 comments:

Search